![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam nastepujacy problem i nie wiem jak go rozwiazac. Potrzebuje napisac robota, ktory bedzie pobieral dane z pewnej strony. Generalnie sprawa wydaje sie byc prosta, lecz jest jedno "ale". Potrzebne dane wyswietlane sa dopiero po "kliknieciu" na przycisk na tej stronie, ktory wykonuje transfer danych AJAX'em. Teraz pojawia sie dylemat jak pobrac te dane z takiej strony. Zakladajac, ze wczytuje sobie strone z internetu i pracuje na tym pliku(stronie). Prosze o jakas podpowiedz. Moze ktos mial tego typu problem. Z gory dziekuje i pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm, nie wiem jakiej biblioteki używasz do ajaxa, zwykły przykład z advAJAX
czyli po prostu ajaxem wywołujesz zdalny skrypt (w którym przerabiasz z użyciem cURL) i wynik jego działania wrzucasz do diva o id "tu_uaktualnij"...? ~EDIT advAJAX `ubrałem` w funkcję (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Cezar708 18.03.2008, 15:36:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 04:56 |