![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Miałam parę problemów ze skryptem Jobposter ale jakoś sobie poradziłam między innymi dzięki Wam. Do tej pory wystarczyła wyszukiwarka postów. Niestety tym razem jestem zmuszona prosić o pomoc w nowym temacie gdyż nigdzie nie znalazłam rozwiązania. Ale do rzeczy: Po dodaniu, edytowaniu lub usunięciu oferty w Admin Panel klikam "WYŚLIJ" nastepnie "KONTYNUUJ" i wyskakuje ostatnie okno przegladarki z "POTWIERDZ ZMIANY W OFERCIE" z opcja TAK lub NIE i buttonem "WYKONAJ". Po wybraniu dowolnej opcji i naciśnięciu "WYKONAJ" faktycznie dodaje oferty na stronie i działa OK ale wyskakuje wszystkim znana strona http://about:blank a powinno wrócić do Admin Panel. Jak pisałam wcześniej bezwzględu czy dodaję , edytuję czy usuwam wyskakuje ten problem. Logiczne jest że przy wybraniu : "DODAJ" przechodzę do pliku add.php EDYTUJ przechodzę do pliku update.php USUŃ przechodzę do pliku delate.php Problem chyba leży w kodzie tych plików. Dla przykładu daję do wglądu plik add.php
Mam nadzieję ze ktoś mi pomoże, bo ze złości zjadłam już pół klawiaturki;) Ten post edytował Ociu 22.03.2008, 16:58:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety ciągła walka nic nie daje:(
Czy ktoś może zerknać i określić jak powinien wygladać poprawny kod?? Tak samo wyglada ścieżka prowadząca do Admin Panel z admin.php i tam działa. Dlaczego ta sama ścieżka w admin.php działa, a add.php nie działa?? Kod header ("Location: $folder/admin.php?username=$username&password=$password&passsubmitted=yes");
if ($t==1){ header ("Location: $folder/admin.php?username=$username&password=$password&passsubmitted=yes |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 15:29 |