![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie !
Mam taki problemik, mianowicie moj skrypt dodaje sobie rekord do bazy (np.add.php) a plik view.php odczytuje to co add.php wklepał do bazy. Wszystko działa poprawnie tyle że jak z piku przejde do pliku view.php to nie widze rekordów które przedchwilą dodałem, muszę odswiezyc stronę zeby skrypt pokazał wszystkie rekordy. Mysle ze to wina przegladarki która pamieta plik. I tutaj nasówa sie pytanie jak to zrobic zeby odrazu po dodaniu rekordu było go widac w skrypcie view.php Pozdrawiam Wert Ktoś pomoże (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował wert1 16.03.2008, 16:08:42 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z kodem wszystko gra
1.wypełniam pola 2.kilkam Wysli 3.otrzymuje informacje ze rekord został dodany 4.za pomoca linku (a href) przechodzę do view.php 5.tam widze to co widziałem popszednim razem kiedy go otwierałem 6.dopiero po odswiezeniu pliku view.php widze to co dodalem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 16:14 |