![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z metatagami
Chciałbym zeby tytuł każdej podstrony był taki jak fragment tekstu na tej stronie. Oto fragment
jest to katalog firm i chciałbym zeby podstrona ze wpisem miała taki tytuł jak nazwa firmy np. Przykładowy wpis w tytule jest napisane "szczegółowe info o firmie" a ja chciałbym zeby było tam napisane "Firma budowlana inerowicz." Jeśli ktoś wie jak mi pomóc to bardzo porsze o rade. Jeśli sa potrzebne jakies info to prosze krzyczec. Ten post edytował iner 13.03.2008, 17:41:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też tak już próbowałem ale wtedy w tytule pojawia się "<?php echo $wynik[0];?>" zamiast nazwy firmy z bazy.
Rozwiązałem ten problem. Okazało się że wiersz powinien wyglądać tak
Teraz nie wywala żadnych blędów a tytuł wyświetla się prawidłowo. Analogicznie można zrobić z słowami kluczowymi oraz opisem.
Dziękuję wszystkim za pomoc wasze rady i sugestie bardzo mi pomogły. Następnym problemem są polskie znaki ale to już inny temat i obawiam się ze o wiele trudniejszy. Ten post edytował iner 16.03.2008, 13:05:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 07:14 |