![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Sedziwoj: co do JS, to zauważ że dobre skrypty nie będą wymagały poprawy ponieważ nie sprawdzają User Agenta a funkcjonalność której dostarcza przeglądarka i na tej podstawie wybierają odpowiednią drogę do osiągnięcia celu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Sedziwoj: co do JS, to zauważ że dobre skrypty nie będą wymagały poprawy ponieważ nie sprawdzają User Agenta a funkcjonalność której dostarcza przeglądarka i na tej podstawie wybierają odpowiednią drogę do osiągnięcia celu Wiem że tak można robić i tak robiłem, ale swego czasu była mania na punkcie rozpoznawania przeglądarki (wiem bo są skrypty które to wykorzystują, nie mowa o tych które się dynamicznie rozwijają), więc ich nie będzie brakować i będą się sypać. Ale to czas pokaże, zwróciłem tylko uwagę, że takie rzeczy mogą się dziać. A co do dobrego kierunku, to za wolno Microsoft wydaje nowe produkty aby się coś na miarę szybkości internetu poprawiło. Ale zobaczymy, może się mylę. (po prostu mnie to trochę dziwi, zamiast ugruntować swoją pozycję na rynku tak aby nikt i nic nie mogło zagrozić, to oni wydają czasem taki szmelc...) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 01:50 |