![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam o to taki kod po kliknieciu anuluj nic nie robi i bardzo dobrze ale po kliknieciu OK kasuje ładnie rekord tylko że w skrypcie mam nie tylko kasowanie ale też czyli odświeżenie by już tego rekordu nie było widać, ale niestety mi to nie działa. Ma ktoś inny pomysł na odświeżenie stronki po kliknieciu OK żeby rekord dalej nie był widoczny? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
No to kolego trochę nakręciłeś z tym Twoim kodem: 1. lepiej będzie jeśli trochę zmienisz podejście: zamiast po kolei pytać sie o każdego użytkownika lepiej wygeneruj sobie checkboksy z ospowiednimi wartościami (zmienna $klient) i wrzuć je to formatki <form>. Następnie w celu usunięcia klientów lepiej jest zrobić tak aby chceckboksami zaznaczać wszystkich tych których chcesz usunąć 2. Wtedy w momencie kliknięcia na usuń (po zaznaczeniu checkboksów) niech system się zapyta, czy "Na pewno usunąć zaznaczonych klientów" 3. Potem po stronie sewera napisz plik akcji (ten od <form action="...">) i tam pobierz wszystkie ID, które należy usunąć i usuń klientów jednym zapytaniem: Przykład:
a plik usun.php może wyglądać tak:
myślę, że podejście jest bardziej przejrzyste |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 04:32 |