![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiatm
Dostałem propozycje zrobienia sklepu "Sklep ma miec zaimplementowany system mikroplatnosci SMS." (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Nie wiem co to za grzyb? Czy ktoś wie o co chodzi? Przypuszczam, ze chodzi o to aby ktos mogl wysłac SMSka zapłacić za niego powiedzmy 10 zł i wtedy coś zamówić. Ale to chyba trzeba by było załatwiać u operatora? Jeżeli ktoś mógł by mi pomóc to bym był wdzięczny. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak tylko ze mi chodzi o te uslugi co strony internetowe oferuja, oni sami daja mi swoj numer tylko inna tresc smsa trzeba wpisac wiec za numer nie trzeba placic. Poza tym te "darmowe" uslugi chyba maja cennik, albo chociarz zebym mogl sie mniejwiecej zoorientowac ile mozna na tym zarobic. Patrzac na cennik Allpay.pl, ktory znalazlem przypadkiem: 3,84 zł za smsa 9 zl to naprawde troche duzo, ktora usluga daje najwiecej kasy za smsa?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 10:18 |