![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 10 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Daję tutaj skrypt który nie działa poprawnie, jeszcze przed wysłaniem formularza jest pokazany błąd. Proszę bardzo napisać mi co tu jest źle? Wcześniej kod chociaż w małym stopniu działał, dodawał 2 rekordy, jeden pusty a jeden dobry, ale nie dodawał id prze co muszę wprowadzać te zmiany.
a błąd jest taki: Kod Fatal error: Unsupported operand types in /srv/www/htdocs/web81/html/jobposter/dodaj.php on line 28 Może mi ktoś pomóc? Wiem że dziwnie się kod pokolorował(to przez cudzysłowia), ale jak poprawie to mi wywala błędy składni, a jak nie poprawie to footer się nie wyświetla:/. Jaka jest przyczyna? Ten post edytował Adrian1207 22.02.2007, 18:20:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
chciałem uruchomić skrypt jobposteri puki walczyłam na krasnalu z bazą3 id działał Gdy już wszystko sobie potestowałam postanowiłam zainstalować to wszystko na własciwym serwerze ( vel.pl) z bazą4 I tu zaczęły się problemy. Niestety gdy chcę dodać ogłoszenie wszystkie mają id 1 Wyświetla mi się we wszystkich ogłoszeniach ta sama treść:( Co może być powodem?? HEEELP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 04:52 |