![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanko do speców.
Moja firma otrzymała zlecenie zrobienia portalu o charakterystyce naszej klasy. Oczywiście bedzie to coś zupełnie innego, ale bedzie to portal spolecznościowy. Powiem szczerze , ze nie zajmuję się webdesignerstwem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) i zupełnie nie wiem ile osób mam do tego zatrudnic . Wiem , ze potrzebny jest grafik komp, i programiści. Ile im zapłacić? Jakie koszta to będą? Może ktoś pomoże? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak to jest jak się nie wykona dobrego projektu.
Teraz w pracy wykonałem jeden terminal - dwa tygodnie projektowałem, kodowałem go według projektu w dwa dni, trzy dni testów ostrych i wygląda na to, że praca została wykonana w trzy tygodnie .... tyle, że terminal o podobnej złożoności pisałem przez dwa miesiące ponieważ nie wykonałem projektu i błądziłem po omacku, do tego musiałem już raz w nim przepisać blisko 30% kodu. To taka mała dygresja. A co do autorki tematu - 30 tys. pln i moja firma wykona Ci portal podobny do NK działający podobnie jak NK. Za 100 tys. pln wykonamy to co wyżej tylko znacznie lepiej, mądrzej itp. Ta oferta jest na serio więc z niej możesz sobie przeliczyć jaki jest tego koszt. pozdr. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 03:04 |