![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, chiałbym zrobić moduł - konwerter pliku pdf do jpg , mam juz sam konwererter, ale problem pojawia się kiedy mamy pliki pdf kilku stronicowe ... nie wiem jak najpierw podzielić ten plik na pliku z pojedynczą liczbą stron,
czy ktoś z Was spotkał się kiedyś z takim problemem i mógłby pomóc? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
testowałem samo convert jakiś miesiąc temu i śmigało i raptem przestało. no i znów mam problem, pamiętam wtedy też go miałem i próbowałem wielu komend w execu, ale nie wiem która jest słuszna i czy jest jakaś lepsza od zaprezentowanych powyżej i tejże:
? edit: może ktoś chociaż zapoda hosting w jakim uda mi sie to odpalić ? czy nikt czegoś takiego naprawdę nigdy nie wykonywał ? @grees: dzięki za pomoc, wiesz może na jakim hostingu może mi takie coś zadziałać ? Domyślam się, że sposób wywoływania zależy od os, ale dalej nie mam pojęcia jak to zrobić aby działało ... Ten post edytował Płotek 7.03.2008, 23:25:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 06:16 |