![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 370 Pomógł: 43 Dołączył: 1.12.2007 Skąd: Kędzierzyn Koźle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiedziałem pod jaką nazwą szukać takiego tematu, ale jak już jest to proszę o przekierowanie..
Załóżmy, że mam jakąś stronę na krórej wyświetlają się różne treści w zależności od tego czy jestem zalogowany czy nie. Teraz gdy pobieram źródło tej strony funkcją "file_get_contents", to jest pobierane źródło strony wyświetlanej dla niezalogowanych użytkowników, próbowałem sie zalogowac na tej stronie ale dalej jest pobierane to samo ;/. Jest jakis sposob żeby pobrać źrodło strony wyświetlanej zalogowanym użytkownikom?? Dodam, że strona działa w oparciu o ciastka, czyli dopóki ich nie wyczyszcze to dalej jestem zalogowany...
Powód edycji: poprawiłem tag temat otwieram
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 37 Dołączył: 18.12.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obawiam się że jeśli chodzi o cURL, to nie miałem styczności, bo na serwerach z których korzystam nie był dostępny i u siebie też w końcu nie zainstalowałem, za to w akcie desperacji napisałem swoją klasę do obsługi stron. Popróbuj do jutra, napewno ktoś jeszcze się znajdzie chętny do pomocy, jak nie to jak będziesz coś miał to pisz na priv albo tu, w ostateczności jakoś wymodzimy to na tej mojej klasie (choć uprzedzam że jest zdecydowanie uboższa niż cURL) (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 11:29 |