![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
więc wygląda na to, że IE8 lepiej interpretuje kod niz Mozilla i Opera... nie mowiac juz o IE7... dobrze rozumiem?
no skoro wylapuje takie bledy jak na forum.php.pl w topie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/snitch.gif) cos w tym musi byc... @devnul: nie to, ze objezdzalem IE8, bo IE7 uzywam praktycznie na codzien (co nie znaczy, ze jestem extra zwolennikiem tej przeglądarki, i ze nie mam zainstalowanych innych...), i mimo wszystko nie sadze ze to jest tragiczna przeglądarka... spodziewalem sie troche wiecej po tej becie. dlatego napisalem ze sie rozczarowalem, bo podstawowe czynnosci jak wypelnianie pola textarea, sa troche utrudnione, przynajmniej u mnie... jesli pojawi sie cos z JavaScript to juz w ogole, ciezko cokolwiek sprawdzic... chodzilo mi tez o to, ze niektorzy juz jadą po IE8, nie zwracając uwagi na to, że to jest beta1. wystarczy zobaczyc komentarze pod wiadomosciami w portalach, ktore informowaly o wydaniu tej bety. ludzie juz teraz stwierdzaja ze MS sie skompromitował, bo wydal przeglądarke z masą błędów... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 15:42 |