![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2006 Skąd: Rogoźno Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy idzie pobierając dane z tabeli o wartosci TIME porownac z aktualnym czasem i powidzmy kiedy zbliza sie data jej uplyniecia pogrubia oraz wyswietla, formatuje ten tekst z tabeli(chodzi o ta date) na kolor czerwony wywalając stosowny komunikat??
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2006 Skąd: Rogoźno Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zauważ, że zapytanie przetworzone już raz przez mysql_query() potraktowałeś ponownie tą samą funkcją. dzięki c0cr0ach, to faktycznie niedopatrzenie z mojej strony. Lecz nadal wynik nie zwraca mi tego czego bym chciał. Dodałem do bazy zlecenie z datą wysyłki na dzisiaj i mimo wszytko jest 0. Powinno wyróżnić numer tego zlecenia. Jak potraktuje echo ten $result z bazy to mam taka wartość " Cytat Resource id #4 Wartość $num_results ma 0. Zmieniłem już format daty dla $today na (y,m,d) bo było oo na odwrót i jest to samo Wydaje mi sie że problem leży w zapytaniu ponieważ gdy wrzucam to do phpmyadmina zwraca zawsze zero bez wzgledu na to czy wywoluje date czy inny rekord z tej tabeli i porownuje na zasadzie LIKE. Moze ktos rzucic okiem czy to zapytani jest dobrze sformułowane? Ten post edytował walldeck 6.03.2008, 08:32:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 03:10 |