![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam plan zajec i chce zrobic zeby dany dzien tygodnia i aktualne zajecia byly podswietlane na inny kolor. mam taki kod :
Wiem ze problem lezy w wywolaniu drugiej funkcji. Nigdy nie robilem funkcji ktora wywoluje inna wiec nie wiem jak mam to zrobic. PRosze o pomoc Ten post edytował kwiaciarnia 4.03.2008, 20:53:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobilem tak jak mowiles a przynajmniej staralem sie :/ i nie dziala :/ rozbudowalem to troszke i gdy funkcja bedzie wywolywana dla pierwszych zajec tj 8.00 - 9.30 to dziala wszystko dobrze ale gdy wywolam funkcje juz dla zajec pierwszych i drugich to funkcja zaczyna sie sypac i pokazuje nie prawdziwe dane.
Dla godziny np. 8.48 i wywolaniu funkcji dla zajec pierwszych i drugich funckcja zwroci ze aktualnie trwaja oba zajecia naraz :/ Dla godziny np.10.48 i wywolaniu funkcji dla zajec pierwszych i drugich funkcja zwraca ze aktualnie nie trwaja zadne zajecia :/ troszke juz siedze i nie umiem tego zrobic :/ pomozesz dalej ? kod zamieszczam pod adresem: www.bmjftp.republika.pl/kod.txt |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 09:38 |