![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wszystkich mam pewien problem mianowicie napisałem stronke z logowaniem i rejestracja ipt. itd.
robiac wszytsko na lokalu (krasnal) wszystko smiga bez zarzuty kiedy wrzuciłem strone na serwer (lua.pl) skrypt logowania nie działa po prostu nie da sie zalogowac nic sie nie dzieje ani nie da rady sie zarejestrowac czekam na wasza odp i pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <? include "session.php"; ?> <html> <head> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css"> <title> ..:: Logowanie na stronie www ::.. </title> </head> <body> <table border=100 width=100%> <TABLE border=0 cellspacing=0 align=center> <!-- lewa strona --> <tr><td width=25% height=450 valign=top> <? include "left.php"; ?> </td> <!-- koniec --> <!-- prawa strona --> <td valign=top> <? if($page=="") $page="link1"; if(!file_exists($page.".php")) { include "default.php"; } else { include_once $page.".php"; } ?> </td></tr> <!-- koniec --> </table> <!-- stopka --> <center><small>Computer&security</a></small></center> <!-- koniec --> </body> </html> wiec po prostu kiedy na lokalu daje zaloguj/zarejestruj wszytsko gra loguje rejestruje kiedy wrzuciłem na serwer juz nic daje zaloguj i nic sie nie dzieje nie chce sie zalogowac nie wiem dlaczego prosze was o pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 15:08 |