![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 1 Dołączył: 16.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Wczoraj znalazłem wolną domenę która mogła sporo kosztować. Zarejestrowałem ją w domeny.pl i zapłaciłem transferem, czyli pieniądze otrzymali z miejsca! dzisiaj otrzymuję wiadomość, że domena została zajęta 31/01 lutego 2008 (że niby w tym samym dniu) Oczywiście, nasuwa się podejrzenie, czy aby na pewno jest jak mnie informują. Jak mogę to sprawdzić? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 2 Dołączył: 24.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz w kwestii rejestracji domen COM to nasi rejestratorzy pośredniczą tylko i domena fizycznie jest rejestrowana w momencie jak klient zapłaci. Miałem podobny kiedyś problem z domeny.pl i nawet jak wygrasz sprawę w polskim sądzie to i tak domeny nie odzyskasz. Więc niech ci pieniążki zwrócą + odsetki i tylko tyle zyskasz. A wojowanie dalej można porównać do walki z wiatrakami (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 00:35 |