![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Ostatnio borykam się z dziwnym problemem. Jeszcze niedawno wszystko działało poprawnie, a teraz mam problem, bo żaden klient apache nie chce połączyć się z bazą MySQL. W akcie desperacji sprawdzałem to na (WAPMserver, Krasnalu, EasyPHp i teraz na Vertrigo) (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sciana.gif) i wszędzie ten sam efekt (brak połączenia z MySQ) nie wiem co zrobić. Pzdr. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie zrozumiałeś aluzji... szkoda... a chodzi po prostu o to, że oczekujesz informacji jakbyśm tu byli jasnowidzami... napisz dokładnie co się dzieje... jak próbujesz się łączyć, i jakie komunikaty o błędach przy tych próbach otrzymujesz... jaką masz konfigurację softu (wersje serwerów) na kompie, jaką masz konfiguracje kompa (Winda, Linux) czy to wszysko hula na localhost czy masz jakiś hosting - bez takich podstawowych informacju próba udzielenia pomocy = wróżenie z fusów kawy - a to jest akurat najprostsze - CZARNO TO WIDZĘ - NIE MA I NIE BĘDZIE...
wykaż trochę inicjatywy to może znajdziemy rozwiązanie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 20:20 |