![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jak formatujecie kod który jest wklejany do np. dokumentów w Wordzie ? Chodzi mi głównie o takie cuda jak numerowanie linii (jakiś chwyt z tabelą czy punktorami), wcięcia czy wykorzysytywanie wcześniej stworzonego stylu. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odgrzewam bo się zbulwersowałem - nie mogę oddać pracy w pdf-ie ! Moja uczelnia żąda aby oddawane prace były pisane w Word'zie, ręce opadają....promotor nie przyjął pracy i kazał ją przysłać jak będzie przeniesiona do Word'a.
Co to ku..wa zmienia ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to ku..wa zmienia ? Twoja praca magisterska jest własnością Twojej uczelni. Co by to bylo jakby uczelnia nie mogła sobie pogrzebać we własnej własności (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) A na poważnie to ... co to za chora uczelnia? I co za chory promotor? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A na poważnie to ... co to za chora uczelnia? I co za chory promotor? Nie rozumiem czym się tak bulwersujesz. Uczelnia ustala jakies standardy i bardzo dobrze. Zazwyczaj na jednej uczleni jest kilka kierunkow i nie kazdy jest techniczny/informatyczny. Taka Kasia z europeistyki nie ma zielonego pojecia co to Latex. Jak by to było jak by nie było standardów? JEdne odda prace w LAtex, inny WORD, trzeci zwykly txt a czwarty napisze wszystko odręcznie :] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 22:35 |