![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
W niedługim czasie otwierać będę dość duży serwis internetowy, w którym znajdować się będą m.in. wpisy różnych firm, w których będzie możliwośc wykupienia opcji "wyróżniony", "prestiż" i inne elementy jak miejsca reklamowe, mailingi,... Tutaj pojawia się moje pytanie. Jako osoba fizyczna nie posiadająca działalności gospodarczej, czy mogę sprzedawać miejsca na bannery, wpisy,... na umowę o dzieło, czy muszę posiadać zarejestrowaną działalność gospodarczą? A może jest jakieś inne wyjście? Wszelkie porady na bazie doświadczeń mile widziane. Pozdrawiam, Michał. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
jeszcze raz bo widze że nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.
Jeżeli dostaję fakturę w pdf drukuję ją i zanoszę do księgowej. I ona ją przyjmie. Chyba że będę chciał zanieść jej plik PDF wtedy będzie mowa o podpisie elektronicznym. Nie popadajmy w paranoje. Ludzie ! Nie widzę żadnej różnicy pomiędzy fakturą wydrukowaną przez mojego klienta i dostarczoną mi osobiście a wydrukowaną na mojej drukarce dostarczoną e-mailem. Skoro rząd polski nie potrafi tego rozwiązać to my musimy okazać się lepsi wobec samych siebie niż reszta urzędów wobec nas. aaa przeczytaj ostatnie zdanie artykułu ... co to jest system wymiany danych ? pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 04:08 |