![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
WITAM WSZYTSKICH
MAM formularz tzn liste rozwijana
i chce teraz przesłac np wybór miesiaca luty i przypisac do zmiennej Dzieki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@Sabistik nie chce robic offtop'u ani dostac warn'a ale jakie znowu glupoty poprawilem mu tylko to co bylo zle niech sie uczy dobrych nawykow bo jak tak napisze w C/C++ to mu sie juz zawartosc zmiennej nie wyswietli
Chodziło mi o argument że 'nic się nie wyświetli'. Jest to nie prawda, obie składnie są prawidłowe. To nie jest c/c++, w PHP Coding Standards określone jest używanie przy konstrukcjach echo print etc wersji bez nawiasów (chyba że chcemy przekazać więcej niż jeden argument) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@Sabistik nie chce robic offtop'u ani dostac warn'a ale jakie znowu glupoty poprawilem mu tylko to co bylo zle niech sie uczy dobrych nawykow bo jak tak napisze w C/C++ to mu sie juz zawartosc zmiennej nie wyswietli i za to wszytskim dziekuje:) z formularzem sobie poradziłem wiec juz oczekiwany efekt udało mi sie osiagnac (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Dzieki wszytskim z wyjatkiem Sabistik ( mozesz juz zamykac temat) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 17:44 |