![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może tamat ma taki sobie tytuł, ale nic innego nie wymyśliłem. Chodzi mi o zawartośc pewnych divów na stronie innej niż moja(zdalnej). Na tej stronie mamy kilka divów o określonym id. Ja chciałbym poprzez PHP wejśc na tą stronę bez żadnego logowania(nie jest wymagane) i pobrac zawarto
c divów o tym określonym ID. Jakie funkcje użyc i jak ustalic ID divów? Z góry dziękuję za odpowiedź. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na tej stronie są ID. Ja mam do dyspozycji nick. Powiedzmy, że wywołuje wyszukiwanie. Znajduje mi 3 osoby, wtedy potrzebuje ID osoby o podanym nicku, dokładnie o tym(bez sufixów). Wyniki pogrupowane są liniami, czyli dośc standardowo. Potrzebuje wyciągnąc link z linii w której jest nick osoby, lub po prostu ostatniej linii bo jak zauważyłem te surowe i odpowiednie zarazem linki są na końcu. Podejrzewam, że to będzie trudne. Szczegolnie, że system nie przewiduje wywołania po nicku. Wiem napewno, że napisanie tego skryptu jest możliwe, bo jeden taki już jest.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 21:26 |