![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Jakie oprogramowanie polecacie do prowadzenia projektu php, na kilku maszynach jednocześnie? subversion? Czy może jest coś fajnego wieloplatformowego:D Ten post edytował user123 20.02.2008, 17:41:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odnośnie Gantt Project - narzędzie super, brakuje mi tylko kilku elementów, które są w MSProject.
1) Możliwość trzymania wspólnej puli zasobów 2) Możliwość podpięcia kilku projektów, tak abym widział relacje między 2-3 projektami Może po prostu nie znalazłem tych opcji (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Chodzi o to, że w firmie prowadzimy w jednym czasie kilka projektów. Zasoby są wspólne przy tych projektach. Prowadzimy je w miarę równolegle. W gantt project musiałem tworzyć każdy projekt jako osobne zadanie sumaryczne. W MSProject, tworze odrębne pliki projektów, wskazuję jeden bazowy plik, w którym są zasoby. I mam współdzielenie zasobów. Opcja z podpięciem kilku projektów - żaden problem. MSProject umożliwia zamiast wstawienia zadania, wstawić oddzielny projekt. Dla mnie super rozwiązanie! Poza tym podgląd kosztów, wprowadzanie urlopów, oraz cały temat dot. raportów. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 11:02 |