![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dwa pliki:
data.class.php
oraz index.php
Wywołując funkcję eval() dostaję błąd. W którym miejscu popełniam błąd? Natomiast coś takiego działa bez problemu.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Po usunięciu <? <?php ?> także zgłasza błąd... O litosci... czy ja sie doczekam czasow kiedy osoba pytajaca bedzie na tyle domyslna ze poda konkretnie jaki blad, konkretnie co nie dziala i wogole konkretnie? Naprawde ciezko sie domyslic ze jak dostajesz blad to milo by bylo jakbys go podal?A wiec zapytam wprost: jaki blad dostajesz? ps: Cytat Bo chcę zaciemnić skrypt Sorki, ale pomysl uwazam delikatnie rzecz mowiac za zły. Nie dosc ze wydluzysz sobie czas parsowania takiego skryptu to i zaciemnienie do kitu bo pierwszy lepszy programista od razu to odkoduje
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O litosci... czy ja sie doczekam czasow kiedy osoba pytajaca bedzie na tyle domyslna ze poda konkretnie jaki blad, konkretnie co nie dziala i wogole konkretnie? Naprawde ciezko sie domyslic ze jak dostajesz blad to milo by bylo jakbys go podal? A wiec zapytam wprost: jaki blad dostajesz? Uważałem, że osoba próbująca pomóc sprawdzi kod, który podałem. Ale bardzo proszę. Błąd: "Parse error: parse error, unexpected '&' in D:\WWW\X\index.php(49) : eval()'d code on line 1" ps: Sorki, ale pomysl uwazam delikatnie rzecz mowiac za zły. Nie dosc ze wydluzysz sobie czas parsowania takiego skryptu to i zaciemnienie do kitu bo pierwszy lepszy programista od razu to odkoduje Wiem o tym doskonale, ale chcę trochę utrudnić a na szybkości dużo nie stracę. Przynajmniej chcę to sprawdzić. Jesli zastosuję IONCube też stracę jakieś ułamki sekund. pzdr |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:41 |