![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Zleciłem pewnej osobie zrobienie laya + cięcie. Grafika jest super, dokładnie taka jak mi chodziła. Ale w tym problem, że nie dostałem pliku html + css, jedynie same zdjęcia w jpg i png. Coś jest tu nie tak prawda? Moim zdaniem osoba ta powinna dostarczyć mi również html+css. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 4 Dołączył: 23.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Zgadzam się z Tobą "punkomuzykancie" - jeśli chce się aby grafik stworzył dobry layout to nie może go ograniczać wiedza, że to się da a tego nie. Nie jestem wyjadaczem w HTML i CSS ale wiem, że jeśli grafik zna się trochę na tym to w swoich projektach pewnych rzeczy nie robi ale nie dlatego, że się nie da ale bo on nie umie. Grafik ma ruszyć fantazje i pomysł a nie zastanawiać się jak ułożyć elementy i wszystko przygotować. Moje motto : "Nie ma rzeczy niemożliwych, - czasem nie dotyczy ie" do tej pory się sprawdza co zawdzięczam ciężkiej pracy i poświęceniu. Jeśli chce się coś osiągnąć w danej dziedzinie to trzeba cechować się pewnym zboczeniem zawodowym, a nie sądzę, żeby graficy zaglądali w kod co ciekawszych stron i sprawdzali jak ktoś to a to zrobił i wykombinował Pociąłem już kilka layoutów grafików, którzy w ogóle nie ruszali HTMLa tym bardziej nie wiedzieli nic o CSS. Ich projekty są z reguły dużo lepsze. Czy muszę wspominać o stronie www.lodz.pl z przed miesiąca? To robił właśnie grafik :] Prawdę mówiąc obecne tabelki to tez raczej porażka. Nie sądzicie? Oczywiście są pewnie wyjątki wśród grafików, które potwierdzają regułę. Ten post edytował smialy 20.02.2008, 12:03:56 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 01:31 |