![]() |
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam. Mam problem z include, a mianowicie chciałem zrobić tabelkę, która będzie sortowała dane wg. jednej kolumny.
Jesli robie include w tablicy, wyskakuja mi jakies bledy, jesli robie go jako zmienna to zmienna ta jest wyswietlana na samym poczatku, a w tablicy wartosc "1" (jako ze funkcja sie poprawnie wczytala) ... Moj kod:
Pozatym mam jeszcze jeden problem (to jest przykladowy kod tej tabelki):
Powinno to wygladac tak: #....Nick.... 1.....Nick1.... No i niewiem jak zapisac w tablicy, aby tak wyszlo... Mam nadzieje, ze wszystko dosyc jasno opisalem. Oczywiscie szukalem jak glupi i to naprawde dlugo, a jedyne co znalazlem to to, ze mozna include zastopic fopen, ale jak probowalem to zrobic to oczywiscie tez mi nic nie wyszlo, a pozatym wolalbym pozostac przy include. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli skrypt ci tworzy dla każdej innej liczby oddzielny plik to radziłbym na przeróbke.
Wszystkie dane zapisywać do jednego, o ile nie masz możliwości tego porawić to co innego, ale wg mnie to będzie ci służyło na przyszłość. Skoro masz ileś tam plików to musisz znależź wspólny mianownik aby można było zaincludować je, może zrobić tak, zlistować wszystkie pliki z katalogu i je wyswietlic przez while wszystkie na raz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 05:51 |