![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Zleciłem pewnej osobie zrobienie laya + cięcie. Grafika jest super, dokładnie taka jak mi chodziła. Ale w tym problem, że nie dostałem pliku html + css, jedynie same zdjęcia w jpg i png. Coś jest tu nie tak prawda? Moim zdaniem osoba ta powinna dostarczyć mi również html+css. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jakbyś powiedział zleceniobiorcy od razu, że chcesz z przygotowaniem html + css to byś miał cenę minimum o 50 pln wyższą, jeśli jeszcze byś chciał dobrze zrobionego html + css'a to jakieś 100 pln więcej minimum Niema takiego podziału jak html+css albo dobrze zrobiony html+css. Jeżeli ktoś uważa się za webmastera i przyjmuje zlecenia to jego obowiązkiem jest napisanie kodu zgodnie z W3C itd itp - wygenerować byle jaki kod w darmowym programie to potrafi każdy. Co do tematu - wydaje mi się że samo pojęcie "cięcia laya" to: grafika + kodowanie strony więc osobiście wymagałbym wykonania tego kodu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do tematu - wydaje mi się że samo pojęcie "cięcia laya" to: grafika + kodowanie strony więc osobiście wymagałbym wykonania tego kodu. pozwole sobie nie zgodzic sie, mialo byc "cięcia laya" - i to zostalo przygotowane, zostal pociety ... jesli by bylo "cięcia laya i go skodowanie" to by bylo jasne ze jeszcze html+css trzeba oczekiwac w paczce inna kwestia : pewna naiwnoscia jest, by oczekiwac od grafika przygotowanie dobrego html+css, zapewne moze ci dac ... html np: wygenerowanego z ImageReady ... przeciez grafik o css i html nie musi miec pojecia, jego praca to projektowanie grafiki a nie kodowanie ... (oczywiscie moze sie zdarzyc grafik z umiejetnoscia kodowania html ) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 04:12 |