![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym zacząć naukę tworzenia dynamicznych stron internetowych...różne cms..skrypty itp..
Nie uczyłem się html..zawsze na Front Page 2003 robiłem...a juz dawno mam ksiazke o php... ,,PHP I MYSQL.TWORZENIE STRON WWW. VADEMECUM PROFESJONALISTY.'' Jak zacząć przygodę z tym wszystkim..chciałbym jak najszybciej zacząć...robić strony..bo moze to będzie mój kierunek..w LO..I na studniach... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Najszybszy sposób na naukę to praktyka. Mamy zadanie które musimy wykonać i wtedy się najwięcej nauczymy. Dubanie dla samego dubania nie jest wystarczające. Dokładnie, imo najlepszym sposobem na naukę danej technologii jest postawienie sobie a cel zrobienie czegoś konkretnego i tworzyć to poprzez zdobywanie wiedzy potrzebnej do realizacji tego czegoś. Przynajmniej ja się w ten sposób nauczyłem wszystkich poważniejszych technologii jakie znam. dla przykładu powiedzmy że chciałbyś się nauczyć php, to postaw sobie za cel zrobienie bloga, wiem, wiem, nawet nie wiesz od czego zacząć, i o to chodzi, poczytaj najpierw jak to zacząć, potem dalej będziesz chciał pokazać najnowsze posty, to nauczysz się podstaw sql-a, różnych pętli, itd... A jak po jakimś czasie będzie ci to sprawiało dużą trudność to znaczy że wybrałeś zły kierunek (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) i poszukaj innych (może ciekawszych?) zainteresowań.Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 01:47 |