![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
jaki radzicie mi kupić komputer, laptopa czy zwykły??
i najlepiej aby mial jaki procesor , karte graficzną itp?? chce aby był tylko do robienia grafiki , pisania stron i programów:) no i jeszcze do neta:) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
He he... kolejna osoba, która usprawiedliwia głupkowate pytania tyczące się nierozstrzygalnego tematu.
Laptop czy desktop Linux czy windows PHPbb czy Inision CMS czy CRM * Dla mnie to są głupie pytania i dlatego daję głupie odpowiedzi. Irytuje mnie fakt, ze na każdym forum znajduje się ktoś kto zadaje takie "egzystencjonalne" pytania dotyczące niezwykle "trudnych" wyborów życiowych. "Mam 3 tysiące i chcę coś kupić, poradźcie co..." Litości. Przecież wiadomo, że takie pytania zadawane są w gruncie rzeczy po to by poszukać argumentów za podpraciem swojego wyboru. Człowiek jest tak skonstruowany, że decyzje podejmuje sam jednak do ich usprawiedliwienia/poparcia potrzebuje osób trzecich. Poparcie to jest potrzebne dla wytlumaczeniu osobom trzecim decyzji i poczucia podjęcia prawidłowego wyboru. Sam wspomniałeś o laptopie, i gdybyś chciał uruchomić taki wątek jak ten: Lap vs Desk to nawet moja najbardziej kompetentna polemika nie przekonałaby Cię do dokonania innego wyboru niż ten który chcesz. A to, że moja odpowiedź jest glupia... to było w zamiarze, ale dlatego, że nie czytałem wszystkich postów w wątku... hmmm na tym polu bym był gotów polemizować do upadłego gdyż nie uważam za głupie odpowiedanie na pytanie tylko zadane przez autora wątku, a gdybyś przestudiował chociażby pobierznie tak jak ja to zrobiłem ten wątek to zauważył byś, że jako glupi ten wątek nie tylko Ja uznałem.... cholera nad czym się rozwodzić... tyle pisze pewnie dlatego, że akurat nie mam nic do roboty i mi się nudzi. Stawiam piwo Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 02:03 |