![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy tworząc stronkę w jakims katalogu serwera powiedzmy www.nazwastrony.pl/test/index.php mogę includować do niego pewne podforum które znajduje się pod adresem www.nazwastrony.pl/viewforum.php?f=2 ? Jak można to zrobić? pozdraiwam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chłopie, używaj tagów do wstawiania kodów, to raz. ...a dwa to powiedz mi co chcesz osiągnąć? Pisałeś już o tym PHPbb wczoraj. Myślisz że jak includujesz viewforum to wyświetli Ci się lista? Raczej bardzo w to wątpię bo ten plik na pewno współgra z jakimiś innymi i samodzielnie Ci nie zadziała. co chcę osiągnąć : stworzyc plik test.php w którym stworzę swoje logo i całe header według swoich potrzeb i dołączę określony temat na forum w tym wypadku taki, który jest pod adresem viewforum.php?f=2 da się to zrobić includując viewforum? czy żeczywiście sam ten plik nie zadziała ale co wtedy? trzeba icludować kilka plików? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co chcę osiągnąć : stworzyc plik test.php w którym stworzę swoje logo i całe header według swoich potrzeb i dołączę określony temat na forum w tym wypadku taki, który jest pod adresem viewforum.php?f=2 da się to zrobić includując viewforum? czy żeczywiście sam ten plik nie zadziała ale co wtedy? trzeba icludować kilka plików? Pisałem Ci w tym poprzednim temacie, że header i footer zmienisz edytując szablony forum - mają rozszerzenie tpl a w nazwie pewnie header i footer (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Nie wiem dokładnie bo nie mam zainstalowanego phpBB. Sprawdź sobie. ...a jeśli chodzi o wyświetlenie jakiegoś forum to zaincludowanie viewforum.php raczej nic nie da. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 15:48 |