![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mike czemu tak ostro ? Obrażać to możesz przysłowiowego trepa ale co masz do ludzi którzy poszli do wojska ? Jak byłem na służbie to wcale mi się to nie podobało ale jest w wojsku coś tak specyficznego że po wyjściu do cywila czujesz pewien sentyment i tyle.
btw. nasłuchałeś się tych bzdur o fali itd i masz teraz mylne zdanie więc wiedz że 1 ludzie często kłamią w opowieściach co to nie robili 2 jest coś takiego jak "stalownia" zupełne przeciwieństwo "fali" i tych wszystkich bzdur z TV 3 można Cytat Zmarnować rok w wojsku albo napisać Cytat Postów: 5 471 i zmarnować rok przy kompie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mike czemu tak ostro ? Obrażać to możesz przysłowiowego trepa ale co masz do ludzi którzy poszli do wojska ? Ależ ja nie mam nic do ludzi którzy poszli do wojska. Mi po prosty żal ludzi, którzy z tego wojska nic nie wynieśli. No może poza znajomościami od kieliszka. To jest przykre. Noooo, ale to zawsze szkoła życia, nie? Właśnie to uważam za stratę czasu.Bardzo niewielki procent ludzi, których znam to Ci którzy dzięki wojsku potrafili coś osiągnąć. Reszta nadal ma "sentyment". 1 ludzie często kłamią w opowieściach co to nie robili No tak, to faktycznie lepiej świadczy o człowieku, który jedyne co ma do opowiedzenia jak dużo pił i się opierdzielał. Jeszcze gorzej jak kłamie i koloryzuje bo nic innego wymyślić nie może.3 można rok w wojsku albo napisać i zmarnować rok przy kompie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Owszem, można. Mi to forum przyniosło wiele ofert pracy, zleceń i zajęcia. Wszystko po tym jak zyskałem dzięki temu forum sporo doświadczenia i wiedzy. W tej chwili mogę to śmiało przełożyć na dobrą pracę i niezłe zarobki. Między innymi dzięki udzielaniu się w różnego rodzaju społecznościach.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 17:40 |