![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2006 Skąd: BB Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chce takie forum:
Temat główny 1)odpowiedz ----1a) odpowiedz do odpowiedzi 1 -------1aa) odpowiedz do 1a -------1ab) odpowiedz do 1a -----------1aba) odpowiedz do 1ab -----------1abb) odpowiedz do 1ab ---------------1abba) odpowiedz do 1abb -------1ac) odpowiedz do 1a 2)odpowiedz -----2a) odpowiedz do odpowiedzi 2 3)odpowiedz Może mnie ktoś nakierować jak ułożyć to w bazie ? Wiem ze długa droga do tego ale od czegoś muszę zacząć. Musze mieć jakąś koncepcję. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 12 Dołączył: 11.01.2005 Skąd: Zduńska Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przy wyświetlaniu każdego posta po kolei sprawdzasz czy udzielono na niego odpowiedź, jeżeli tak, robisz wcięcie i wyświetlasz odpowiedzi, poten następny post i znowu
Kod odpowiedź [sprawdzasz, czy są odpowiedzi... nie, to dalej] odpowiedź 2 [sprawdzasz czy są odpowiedzi... tak, ok, wcięcie i pobierasz posty z id odpowiedzi 2.] itd. Edit: Pewnie istnieją bardziej wydajne sposoby, ale na razie ten tylko mi przyszedł do głowy. Pozdrawiam Ten post edytował Virti 10.02.2008, 16:48:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 04:29 |