![]() |
![]() |
![]()
|
|
Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kontynuacja wątku http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=6580
by DeyV ======================== chciałem się dowiedzieć, zapewne jako jedna z wielu osób zainteresowanych kiedy planowane jest zakończenie testów (które dość średnio idą) i wprowadzenie usługi do sprzedaży? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Odnośnie wczorajszej dyskusji o opłatach hostingowych to zebralem troche materiłow zeby pokazac ile kosztuje utrzymanie porzadnego servra:
... Dobra to teraz powiedz mi jeszcze co chcesz nam tu wszystkim udowodnić, to że stać cię na hosting za $7,77 miesięcznie?? To, że uważasz usługę Newcomo za chybioną? NIe wiem co jeszcze ... A ja powiem Ci, że chwała za to Newcomo, że umożliwia młodym (może nie tylko wiekiem ale głównie stażem) dostęp do serwera na którym mogą się uczyć i nie jest to ich niedopracowany localhost, dziurawy coniemiara. Zgadza się, że to nie będzie to samo co oferta komercyjna za 250 czy 300 zł za rok, ale od czegoś trzeba zacząć. Większości i tak to wystarczy. Waiting for comments ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 30.09.2025 - 18:25 |