![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 368 Pomógł: 2 Dołączył: 23.09.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Mam problem,
podobno nie należy używać ramek ani tabel na stronie, więc używam divów (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) wszystko jest ok, gdyby nie to że div wg w3c itd powinien tylko raz wystąpić na stronie a to przeszkadza np gdy chce zrobić listę gdzie co 3 wiersz mam mieć inne tło. Co możę być dla tego alternatywą i co wg konsorcum można na stronie wielokrotnie powtarzać? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
html umiałem jak miałem 10 lat, [...] tylko odnośniki i tekst. Oj to faktycznie nieźle "umiałeś". Teraz masz pewnie już 12 lat i potrafisz wstawiać grafikę oraz łamać linię w tekście. Gościu - słabisz. Kup sobie jakąś książkę, siądź se na sraczu i zacznij czytać. Książki naprawdę nie gryzą i (takie jest przynajmniej moje zdanie) lepiej w spokojności sobie poczytać tekst drukowany niż gapić się w monitor w kursy on-line. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 09:21 |