![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam jakiegoś dobrego kursu JS (online). Wszystko co do tej pory znalazłem to jakieś pół informacje. Zależy mi na kursie dzięki któremu poznam JS i będę mógł bez większego bólu poznawać ajaxa. Możecie coś polecić?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Dziękuje za odpowiedzi. Czy po przerobieniu materiału z ferrante.pl i developer:mozilla:JavaScript będę znał JS dobrze? Mam na myśli w miarę swobodne przelewanie myśli na kod. To zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Jeden będzie czytał sto razy i nie zrozumie, a drugi zrozumie za pierwszym razem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Jeden będzie czytał sto razy i nie zrozumie, a drugi zrozumie za pierwszym razem. Złe pytanie. Czy jeśli to przeczytam i zrozumiem to poznam JS? Dla mnie JS to na razie czarna magia i nie wiem czy informacje zawarte na tych dwóch stronach opisują wszystkie zagadnienia. Jeśli kupisz sobie dobrą książkę do php i ją przeczytasz to pozostaje Ci tylko manual do wglądu w opisy funkcji. Szukam źródła, która w jednym miejscu opisze cały JS i ewentualne moje problemy będą się skupiać jak zakodować algorytm a nie do skłądni języka. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 08:20 |