![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
obecnie rekord z bazy jest zamieniany na link i w przegladarce wygląda to tak:
Kod panel.php?gog=poczta&wiad=odczyt&antylopa&id=52 czyli, autor wiadomość "antylopa" id wiadomość w bazie to "52" odczyt wiadomość wygląda tak:
po kliknieciu w link który jest już odpowiednio zamieniony następuje przekierowanie do odczytu danej wiadomość
tylko teraz jak to zabezpieczyć odpowiednio aby w adresie przegladarki podczas odczytywania wiadomosc nie było ani informacji o nadawcy ani o ID wiadomosci. Próbowałem to dać "od_kogo" do sesji... ale jak dodać do niej ID wiadomość? czy są jakieś inne sposoby na to? Ten post edytował pijanyadmin 3.02.2008, 02:42:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
emm pozmieniałem z id na id_wiad żeby się nie gubić i teraz mam coś takiego:
i żadna z wiadomośći nie jest wczytywana, choć w linkach działa poprawnie Ten post edytował pijanyadmin 3.02.2008, 13:00:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
emm pozmieniałem z id na id_wiad żeby się nie gubić i teraz mam coś takiego:
i żadna z wiadomośći nie jest wczytywana, choć w linkach działa poprawnie Zapomniałeś session_start();... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 13:40 |