![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kilka faktów: 1) nie będę ukrywał że to polski odpowiednik zagranicznych serwisów tego typu 2) będzie docelowo dostępny w kilku językach europejskich 3) wspólny login i hasło z mymaps.pl 4) na dzień dzisiejszy wykorzystywany przez kilkanaście blogów, kilka wortali tematycznych. Przygotowane api do identyfikacji po md5 email-a, po nr gg, po loginie na tlen.pl (dwa ostanie opisane - nie przeze mnie na http://www.konnekt.info/forum 5) możliwość definiowania rożnych avatrów wg adresu strony ... zresztą zobaczcie sami. Pozdrawiam Ten post edytował andrzejmarek 31.01.2008, 23:15:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak nie wiesz o co chodzi, to poodświerzaj sobie tę stronę i popatrz na mój avatar.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak nie wiesz o co chodzi, to poodświerzaj sobie tę stronę i popatrz na mój avatar. Taki avatar nie spełniałby założeń identyfikacji usera właśnie po avatarze - inny za każdym pobraniem. Takiej funkcji nie planujemy. Planujemy jedynie możliwość umieszczenia na avatarze widgetow typu aktualnu status na gg, odliczanie do czegos, itp. Ale nie modyfikując samego tła avatara. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 00:16 |