![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2008 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jeśli znaleźliby się chętni freelancerzy od PHP czy innego języka z Torunia i okolic, którzy mają dość kodowania w domu proszę o kontakt na GG: 1273236. Osobiście już "dostaję kota" od kodowania w mieszkaniu i zamierzam coś z tym w końcu zrobic. Miło byloby podnająć jakieś biuro do wspólnej pracy. Pozatym kontakt z ludzmi z branży jest jak najbardziej zdrowy dla normalnego rozwoju. Co myślicie o pomyśle ? Pozdrawiam Andrzej Sroka |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To wiem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) , z tym projektem to tak na marginesie:P .Powiem jedno ze zakładanie własnego interesu to nie jest takie łatwe
lokal-wyposażenie-komputery-serwery- itd- podatki-pensje - zyski = dużo pracy , mocna pozycja na rynku i masa klientów Sam wiem po mojej małej firmie w której pracuje jako programista etc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 17:57 |