![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2008 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jeśli znaleźliby się chętni freelancerzy od PHP czy innego języka z Torunia i okolic, którzy mają dość kodowania w domu proszę o kontakt na GG: 1273236. Osobiście już "dostaję kota" od kodowania w mieszkaniu i zamierzam coś z tym w końcu zrobic. Miło byloby podnająć jakieś biuro do wspólnej pracy. Pozatym kontakt z ludzmi z branży jest jak najbardziej zdrowy dla normalnego rozwoju. Co myślicie o pomyśle ? Pozdrawiam Andrzej Sroka |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Praca w domu:
- spokój; - dowolność godzin; - samodzielność przy planowaniu; - zerowe koszta; - globalna wioska - internet - kontakt z każdym; Praca w biurze: - duże koszta; - ograniczony czas pracy; - globalna wioska - internet - kontakt z każdym; - kontakt z kilkoma kolesiami obok; Baaardzo chybiony pomysł. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2008 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Praca w domu: - spokój; - dowolność godzin; - samodzielność przy planowaniu; - zerowe koszta; - globalna wioska - internet - kontakt z każdym; Praca w biurze: - duże koszta; - ograniczony czas pracy; - globalna wioska - internet - kontakt z każdym; - kontakt z kilkoma kolesiami obok; Baaardzo chybiony pomysł. Programowaniem zajmuję sie kilkanaście lat. Wymienianie w tym przypadku plusów/minusów jest dość zabawe (szczególnie te które podałeś):-) Pomyśl czy nie zastanowilem się przed napisaniem tego posta, w szczególności że jest to mój pierwszy post? Poza tym jeśli jako wolny strzelec "ciułałmbym" tyle, że wystarczało by mi ledwie na życie, nie porywał bym się na ww pomysł. A tak w ogóle kto tu odrazu mówi o wynajmie biura jakiegoś zajebistego biura za 15000 PLN/miesiecznie? Ideę co-workingu można zrealizować naprawdę dużo mniejszymi kosztami. Po to rozpocząłem ten topick aby może spróbować znaleźć optymalne rozwiązanie. I wierzę w to, że je znajdę. Ok, tak na koniec. Prośba do tych którzy chcą pisać że sie nie uda i że nie ma sensu. Proszę pomińcie ten temat. Pozdrawiam serdecznie Andrzej Sroka |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:23 |