![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Test z 7thguard.net
Cytat Niestrudzona ekipa Pingwiniarzy Jesiennych w czasie zwiedzania miasta (no dobra, przyznamy się, w poszukiwaniu najbliższej pizzerii) napotkała niezwykle rzadkie zjawisko. Oto przy jednej z głównych uliczek Ustronia mieści się mała, 11-stanowiskowa kafejka internetowa z ... uwaga, uwaga! Knoppixami na pokładzie! (Knoppix 3.1 [dystrybucja linuxa] , z gazety PCWorld Computer). Po godzinie spędzonej przy monitorach i na wnikliwej obserwacji użytkowników stwierdzamy bez wątpliwości, iż ludzie nie mają najmniejszego problemu z obsługą NUS (Naszego Ulubionego Systemu). Kafejka prosperuje najzupełniej szczęśliwie. Póki
Czy sadzicie ze takie rozwiazanie w niedalekiej przyszlosci bedzie bardziej popularne? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wg mnie oznacza to bardzo duzo, skoro nie odpowiada ci ten system w jednym z najsilniejszych jego zastosowan, czyli w sieciach to watpie zeby odpowiadal Tobie w reszcie.
Tak odpowiada i odpowiadal do momentu gdy spalil mi sie caly komputer. W tej chwili jestem w stanie posiadanie dysku 3GB ktory ma Bad Sectory ktore uniemozliwiaja instlacje, RH, Knoppix'a, AuroXa, Mandrake'a. Jedyne co dziala to win2000. Cytat Pokaz mi linuxa ktorego pelna instalacja miesci sie na 2,5G?
Slackware Cytat Nie przesadzajmy windows nie jest az taki drogi a wiekszosc uzytkownikow domowych nie kupuje oryginałów. I sam OS nie jest wg mnie problemem. Spojrz na ceny pakietu office, to dopiero jest kosmos!
Win xp w wersji OEM'owej kosztuje 450 zl. To troche duzo przy kompie za 1300 zl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 21:45 |