![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 8 Dołączył: 2.11.2007 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki probem. Chciał bym wysłać zapytanie do servwra ale nie czekac na jego odpowedz bo jest mi zbedna a czekanie na nia zabiera mi zaduzo czasu. Chyba mozna to zrealizować dzieki interfejsowi multi ale jakoś go nieokumłem do konca. mógł by ktoś taki przykładowy kod napisac laczenia sie z serwerem bez czekania na odbiór danych? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 8 Dołączył: 2.11.2007 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki, ale jeszcze powec mi jak wysłać zmienne POST i cookis
jak bys mógł to napisz tak(albo ktos inny) dla przykładu połczenie podobne do tego. [php] <? $ch = curl_init ('http://www.costam.pl/'); curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 1); curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, $header); curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEFILE, dirname(__FILE__) . '/cookies.txt'); curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, dirname(__FILE__) . '/cookies.txt'); curl_setopt($ch, CURL_POST, 1); curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, 'login=costam&pass=costam'); curl_exec($ch); curl_close($ch); ?> bardziej mi zalezy na ciastakch |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 12:00 |