![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja pierwsza stronka.
PHP + CSS gierlandia.pl Wszystko tworzyłem sam. Pare mankamentów mam, ale nie potrafie sobie na razie z nimi poradzić i nie mam zbytnio czasu. Problem z grafiką w menu dla IE i FireFoxa. Wyświetlanie polskich znaków z nazw plików obrazków, w mozilli działa i rozpoznaje ogonki w IE nie. Nie jestem grafikiem, grafike wycinalem w photoshopie. Czekam na opinie, podpowiedzi i ogolne oceny. Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod [b]Forbidden[/b] You don't have permission to access /swf/crashbandicoot.swf on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/1.3.39 Server at www.juegosnova.com Port 80 wywaliło już przy pierwszej grze którą chcialem włączyć " Nazwa gry: Crash Bandicoot" do tego z tej strony z błędem nie mogę przejść na główną za pomocą przycisku co do oceny to: + bo całkiem ładnie to wygląda + kolorystyka mi pasuje - jak kolega wyżej napisał tych błędów walidacji jest faktycznie dużo - logo gierlandia.pl i ten mario wygląda trochę jak pikseloza generalnie całość ok |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 11:59 |