![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z formularzem do logowania. Oto kod:
Kod działa niby dobrze, mogę się zalogować jednak gdy wciskam jeszcze raz enter (wczytuje ponownie stronę) to pojawia mi się (dlatego tam zamiescilem aby wyswietlalo mi przekazywane zmienne z formularza) to:
Czyli tak jakby z formularza było coś ciągle przekazywane. Bardzo proszę o pomoc ;/ siedzę nad tym od godziny i nie widzę błędu... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Masz skopane warunki w instrukcjach warunkowych. Zastanów się dobrze czy jak będziesz zalogowany ( czyli zmienna $_SESSION['logged'] będzie ustawiona ), to warunek w linii 25 będzie spełniony?
2. Warunek w linii 44 będzie spełniony zawsze. Zmienne te tworzysz na samym początku i nawet jeśli będą puste, to isset" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i tak zwróci true. A tak na marginesie, to jak będziesz miał w bazie danych więcej niż jednego użytkownika, to będziesz miał problemy z zalogowaniem się na większość kont ;] Przeglądnij sobie przykłady na: mysql_fetch_array" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual (chodzi mi o pętlę while), ewentualnie google -> kurs SQL -> WHERE Ten post edytował Kicok 26.01.2008, 19:56:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 08:57 |