![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 30 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
3. Menu z onmouseover? Da się lepiej to zrobić w CSS i działa jak mamy wyłączony js. 4. Style inline. 5. Tabelki... 6. Teksty w divach, nawet nagłówki. 7. Nawet walidator w3c się na niej wywraca - jakieś błędne znaki? Nie chciało mi się wczytywać w opis. Podpowiem, te znaczki są w alt dla przycisków "czytaj więcej" i tam gdzie ten obrazek jest (a powinno to być wstawione przez CSS jako tło..._ Jedno zdanie podsumowania. Chciałbym trafiać na takich klientów (jednostki budżetowe, samorządowe) bo można wcisnąć im taki chłam za niezłą kasę (zazwyczaj), ale wtedy nie ma co dać do portfolio, bo taką stroną to bym nie pochwalił się. Sory, że tak piszę, ale denerwuje mnie gdy publiczne pieniądze wyrzuca sie w błoto. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, kod jest kiepski to prawda. Ale layout robił i ciał ktoś inny więc co do tabelek i przycisków nie miałem wpływu. Jest parę rzeczy które chciałbym też poprawić w przyszłości w moim silniku.
Jedno mnie zaintrygowało - grzesiek_g pisze: 6. Teksty w divach, nawet nagłówki. Mógłby ktoś rozwinąć ten temat? O co w tym chodzi ? Czemu teksty nie powinny być bezpośrednio w divach ? Ten post edytował Black-Berry 24.01.2008, 14:07:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 04:51 |