![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykonałem stronę internetową mojej szkoły. Chciałbym poddać ją waszej ocenie + posłuchać waszych rad. Stronę wykonałem sam, z częściowym wykorzystaniem darmowych szablonów. (praktycznie wykorzystane tylko grafiki). Wszystkiego nauczyłem się samemu, ponieważ w szkole mamy dopiero obsługę PowerPointa (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) .
Adres strony: gim6poznan.xt.pl Dziękuję za każdy komentarz! Ten post edytował pavobe 20.01.2008, 00:08:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja niestety sie musze zgodzic z trucksweb'em moze nie w takiej formie bo troche juz hamska forma albo szczera do bolu ale prawda jest taka ze to nie jest cos do oceny to baaaaaaaaardzo prosta strona udajaca prostote web2.0 az nie jest to dziecko paint'a (a czasem sie tu takie pojawiaja) to zostala odebrana calkiem niezle.
Ten post edytował stoprocent 23.01.2008, 15:23:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 22:28 |