![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykonałem stronę internetową mojej szkoły. Chciałbym poddać ją waszej ocenie + posłuchać waszych rad. Stronę wykonałem sam, z częściowym wykorzystaniem darmowych szablonów. (praktycznie wykorzystane tylko grafiki). Wszystkiego nauczyłem się samemu, ponieważ w szkole mamy dopiero obsługę PowerPointa (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) .
Adres strony: gim6poznan.xt.pl Dziękuję za każdy komentarz! Ten post edytował pavobe 20.01.2008, 00:08:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@trucksweb: szczerze mówiąc to ja w tym temacie widze tylko jednego "dzieciaka", nie wiem czy ktoś zgłosił twoją wypowiedz do moderacji, chyba warto
Jesli chodzi o strone, podoba mi się. Imho minimalizm jest modny i dobrze na tym strony wychodzą. Jest prosto i czytelnie. Jedynie co mnie irytuje to obramowania wokół obrazków-linków(chyba masz opere i po prostu tego nie zauwazyles). Dodałbym także tuż pod menu gornym losowe zdjęcie na całą szerokość strony. Wypełni to brak zdjęc na stronie. Ten gradient pod logo tez brzydko wyglada. Reszta ok. 7/10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 09:16 |