![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ogolneplik index.php
i jest ok, wszystko działa jak trzeba, natomiast jeśli np. w pliku ustawienia.php mam:
to już nic poza wczytaniem pliku "startowego" ogolne.php się nie wczytuje[test.php] w pliku ustawienia.php dodam tylko iż strony includowane w index.php są w taki sposób (tutaj wczytuje ustawienia.php): czyli co robie źle że to includowanie nie działa w pliku zincludowanym? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh bajer polega na tym iż nic się nie zmienilo... jest tak samo jak w przypadku if...
ok, zrobiłem wszystko w osobnym pliku bez sesji i działa bez problemu, ale takie rozwiązanie nie jest mi potrzebne: index.php:
ustawienia.php
i tutaj działa wszytko bez problemu tak jak bym chciał... ale jeśli upchne te pliki w sesji to... :x problem jest prawdopodobnbie z linkiem: Kod <a href='panel.php?ust=dodaj&<?php echo IDUS; ?>'>Dodaj jakiś rekord</a> wtedy zamiast wgrać się w pliku ustawienia.php "dodaj", strona zostaje przekierowana do panel.php i wczytana tamtejsza "startowa" ;/ Ten post edytował pijanyadmin 22.01.2008, 15:35:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 00:38 |