![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2006 Skąd: Pszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jak lepiej zrobić menu na płycie CD w HTML czy Flasha? a może jakieś inne lepsze gotowe narzędzia?
Może jaśniej. Muszę zrobić płytę która się uruchamia po włożeniu do napędu CD/DVD. Najlepiej żeby była w pełnym ekranie. Tam ma być menu. W nim kilka pozycji takich jak Cennik, Katalog produktów, kontakt itp... chce żeby to działało na każdym systemie. Co poradzicie? czego użyć? Z góry dziękuje. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2006 Skąd: Pszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie da się tak łatwo dodać gołego HTML. Są plusy i minusy gołego HTML.
Najbardziej boli mnie nie otwiera się to okno przeglądarki i że nie da sie zrobić w pełnym ekranie. Wszystkie programy do robienia HTML 2 EXE które są darmowe nie obsługują linków itp...tylko Płatne to robią. Nie mogę na piratach robić bo to poważna firma. Pozostaje tylko te okno przeglądarki..... chyba że macie inne propozycje? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko Płatne to robią. Nie mogę na piratach robić bo to poważna firma. Skoro to poważna firma, to jest to poważne zlecenie. Albo zakup sobie taki albo powiedz firmie, żeby Ci kupiła. Proste, obie możliwości powinny być w granicach możliwości. A tak co do innych: nie da się za pomocą JS ustawić okna na fullscreen? Wiem, że FF obsługuje tryb fullscreen, IE pewno też. Z Operą musisz zobaczyć. Aha, i będzie Ci to i tak działało tylko na windowsie, bo po prostu autorun.inf działa tylko na windowsie (może jeszcze na macu, ale na pewno nie na linuksie). Ten post edytował Jabol 21.01.2008, 17:50:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:00 |