![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 32 Dołączył: 24.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki kod:
powinienem otrzymac domnodeelement jednak nie dostaje nic, tzn ze nie znajduje mi tagow tpl;/, wie moze ktos jak to rozwiazac, chce wyciagnac wszystkie tagi tpl z dokumentu. Dzieki z gory |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
webdicepl
Cytat Trochę logiki, co ma HTML do XML? dokładnie tyle że XML jest uogólnieniem języków typy HTML, tzn. że możesz w XML zdefiniować zbiór reguł określających poprawny kod HTML... a to cytat z twojego linku: Cytat Popularne języki oparte na XML idź się kolego przespać, zamiast ludziom we łbach mieszać...... XHTML - Extensible HyperText Markup Language, strony WWW ... a co do zasadniczego problemu deirathe... pierwszy raz widzę taką składnię dla nazw tagów w XML... możliwe, że jestem mało doświadczony w temacie, ale sprawdzałeś przypadkiem, czy $tpl->getElementsByTagName('body'), albo $tpl->getElementsByTagName('title') też nic nie zwraca? Ten post edytował nevt 21.01.2008, 13:09:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 22:52 |