![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Ostatnio zauważyłem, że sporo rzeczy robię w google. Poczta, RSS, dokumenty, kalendarz, kontakty. Jak to wszystko szlag by trafił, to nie miałbym nic. Z jakich usług google wy korzystacie (pomijam tak oczywiste jak Analytics lub AdWords) i dlaczego?
edit Zapomniałem wspomnieć o bookmarks, Picasa i Notebook. też z tego często korzystam. edit2 Zapomniałem o jeszcze jednej rzeczy. Używam google jako svn do jednego z moich kluczowych projektów. Ten post edytował batman 14.01.2008, 23:15:37 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Usługi z serii live są w tyle za google, ponieważ dopiero niedawno MS odkrył potencjał tego rynku. Mimo to, że mają sporo do nadrobienia ich usługi są po prostu ładniejsze i znacznie lepiej ze sobą zintegrowane, w przeciwieństwie do google. Na plus google przemawia lokalizacja do języka polskiego. Wiele osób nie zna angielskiego i dlatego boją się używać czegoś, czego nie potrafią przeczytać. Poza tym MS na razie celuje w rynek USA / UK, więc minie jeszcze trochę czasu nim u nas zagoszczą.
Co do wspierania lub nie komunistów, totalitaryzmu, ekologii. Mam to głęboko w poważaniu. Dopóki nie dzieje się to w kraju demokratycznym. Chiny od dawna są zaściankiem demokracji, a z taką dużą liczbą mieszkańców bez problemu potrafiliby obalić każdy rząd. A że im się podoba taka opiekuńczość państwa, to już ich sprawa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 04:41 |