![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozmawiałem o tym z kilkoma osobami ale ciekaw jestem waszej opinii. Moje argumenty to:
- Fora dev robią zbyt duze zamieszanie i nie potrzebnie odciaga uwage od glownych for - Tak naprawde to informacje tam podane sa wazne glownie dla nas - developerów, a inni co najwyzej moga sobie przejzec co ciekawsze tematy - Fora te powinny miec charakter community, a nie reklamy naszego projektu/forum - Ktos kto przeglada te fora moze wykorzystac jakies mechanizmy pomysly i uzyc ich w swoim systemie, ktory wyjdzie wczesniej niz nasz co obnizy zainteresowanie naszym produktem gdyz podobne zastosowania beda wprowadzone juz w innych systemach |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja głosowałem na nie ...
Nie wiem tylko czy system który tworzycie ma być na sprzedaż? Bo jeśli nie to to nie ma sensu, przecież nawet po jego wypuszczeniu będzie można go modyfikować i opierać się na nim podczas tworzenia czegoś swojego, oczywiście ze wzmianką o autorach danego skryptu. Natomiast jeśli macie zamiar to sprzedawać to zrobiliście wielki błąd wogóle udostępniając informacje o tym ze coś takiego jest tworzone i co za tym idzie umożliwienie przeglądania tego forum innym użytkowinikom niż DevelopersTeam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 16:28 |